DEVA SJÆLEREJSER

I Deva sjælerejser oplever du at komme i dyb kontakt med den du i virkeligheden er - nemlig din sjæl! Det er det første store skridt til den ubetingede kærlighed. Kærligheden til dig selv, dit liv og dine kære. Et meget kraftfuldt og indsigtsfuldt forløb! Du vil opleve det som et smukt, lidt drømmeagtigt forløb, hvor du via dit Højere Selv/Sande Jeg/Intuition rejser i din underbevidsthed. 

Her fortæller dit Højere Selv dig, hvad der er årsagen til dine blokeringer, uhensigtsmæssige handlingsmønstre, sygdomme, skavanker, depressioner, traumatiske oplevelser mv. og giver dig præcis den healing/forløsning, du har brug for - og som du er klar til.

Styrken ved et Deva sjælerejseforløb, er at dit Højere Selv giver dig den healing, du har brug for - ingen andre behøver at fortælle dig, hvad du skal gøre, du finder selv svaret. Med andre ord: dette er bevidst healing, der virker hele livet - ikke et quick fix!

Du kan også bruge Deva sjælerejseforløbet til at finde dit formål med livet - altså få svar på de helt store spørgsmål i livet. Deva sjælerejseforløbet er et meget intensivt forløb, der strækker sig over 4 dage - helst i træk, hvor vi mødes i ca. 2½ time pr. gang.

Kontakt Michael for yderligere oplysninger på msu@heart-wise.dk eller på 2633 5533