EXTRACTION

Extraction betyder udtræk og er i denne sammenhæng udtræk af uhensigtsmæssige energier. Af disse uhensigtsmæssige energier, skelner man mellem tre forskellige typer:

- Krystalliseret energi: Hvis du har kroniske smerter, lidelser, eller skavanker, der hæmmer dig i hverdagen, kan der være tale om, at der er en krystalliseret energi, der er stagneret hos dig - enten fra dette eller tidligere liv.

- Flydende energi - fortabt sjæl: Har du en oplevelse af, at du (måske pludselig) er blevet afhængig af eksempelvis alkohol, stoffer eller spil og at du har haft et familiemedlem, der har mistet livet netop på grund af denne afhængighed. Så kan det være, at vedkommende ikke ved at han/hun er død, og derfor har hægtet sig på dig, fordi du har haft en spirituel åbning. Det kan være, at en af dine afdøde kære har hægtet sig på din krop, hvilket selvsagt kan give dig udfordringer med at være dig.

Indenfor den katolske kirke opererer man med excorcisme, men der sender man desværre din afdøde kære direkte ned i helvede. Ved en extraction af en fortabt sjæl, bliver denne sendt til healingscentre på den anden side og får den hjælp, der i virkeligheden er brug for.

- Flydende energi - entiteter: Der findes også andre energier, også kaldet entiteter, og kan måske være lidt mere ubehageligt at vide - men der findes energier, der sætter sig på eksempelvis nyrerne og lever af ens livsenergi! Så er der organer, der opfører sig unormalt, så kan du overveje, at få fjernet energien først, så du kan undgå at blive skåret i. Der er altid en naturlig løsning.

Har du brug for en uddybende samtale om extraction, så kontakt Michael på 2633 5533 eller på mwb@heart-wise.dk

Tilbage