HEALING

Der findes flere forskellige måder at få healing på. Hos mig får du healing på alle livets områder. Om det er fysisk, psykisk, følelsesmæssigt eller åndeligt, er for mig underordnet, da vi er hele mennesker. Og der altid er en årsag til eksempelvis rygsmerter, depression, sorg, vrede eller andre tunge tilstande i din krop eller sind.

Du har også mulighed for at få shamanistisk healing. Denne form for healing, der er meget powerfuld "reparerer" dit energifelt/immunforsvar, så det bliver helt intakt igen. I tilfælde af sygdomme og kroniske lidelser, kan den shamanistiske healing også hjælpe dig, idet vi også arbejder med at detoxe din krop og dit sind.

Shamanistisk healing og vejledning kan eksempelvis være:

- Decoupling - fjerner din stress og angst. Decoupling afkobler din fight/flight/freeze refleks, så du ikke lader dig rive rundt i manegen af stress, frygt eller angst.

- Illumination - balancerer dine chakraer, giver dig balance i livet

- Extraction - kan fjerne kroniske lidelser i krop, sind og sjæl

- Soul Retrieval - hjælper dig med at hente din tabte sjælsdel hjem igen

- Destiny Retrieval - hjælper dig med at heale din skæbne

Du kan kontakte Michael for at spore dig ind på præcis hvad, du har behov for.

Der er endvidere stor healing i Devaforløb, der giver dig afklaring og forløsning på traumatiske oplevelser, der blokerer dig i at leve livet fuldt ud. Devaforløb giver dig bevidst healing af din fortid, nutid og fremtid.

Healing kan med fordel anvendes som forebyggelse fremfor helbredelse.

Kontakt Michael for yderligere oplysninger på 2633 5533