INDRE BARN FORLØB


Vi kommer alle med en eller anden form for traume i livet. Måske endda flere. De kan hæmme os i vores udfoldelse i livet. Det er derfor helt essentielt, at vi genskaber kontakten til vores indre barn, hvis vi ønsker at være følelsesmæssigt frie og føle os forbundet med os selv, livet og vores kære.

De traumatiske oplevelser, vi har igennem livet kan være synlige, såsom overgreb, svigt, at miste et kært familiemedlem, men det kan også være de usynlige/subtile traumer, der påvirker os i den måde vi lever vores liv.

Et eksempel på et synligt traume var, da jeg som 3-årig var alene med min farfar, da han faldt om og døde. Det gjorde, at jeg blev bange for at miste. Resultatet af at være bange for at miste, kan være, at man holder krampagtigt fast i sine kære, i situationer, i jobs mv. Og så kvæler man kærligheden og man mister.

Et eksempel på et mere usynligt traume kunne være, da jeg var barn og havde brug for min mors opmærksomhed, hvilket jeg kun kunne få i begrænsede mængder, idet min mor arbejdede som dagplejemor. Jeg skulle konkurrere med de andre dagplejebørn, som hun tog sig af. Det medførte, at jeg følte mig ensom og trak mig og fandt mere tryghed i mit eget selskab. Sidenhen har jeg på mange planer følt mig dis-connected i livet.

Men disse traumer kan til enhver tid heles, blot man får de rette redskaber og den rette hjælp. Du har her i Indre  barn healingsforløbet mulighed for at transformere dit traume til visdom, hvilket jeg selv har gjort.
Indre barn forløbet strækker sig over 3 gange, og tager afsæt i hvor DU er i livet. Vi bruger vi en kombination af energiarbejde, healing, meditativt forløb, der giver dig den forløsning du er klar til og har brug for. Tidsmæssigt skal du regne med ca. 2½ time pr. gang.
Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Michael på 2633 5533 eller på msu@heart-wise.dk