KRANIO-SAKRAL TERAPI

Kranio-sakral er en blid og meget nænsom form for behandling - men er til gengæld en af de mest effektive! Det behøver ikke gøre ondt for at smerterne kan gå væk. Tværtimod er det en meget behagelig og lidt meditativ tilstand, som du bevæger dig over i - og når du er færdig, vil du føle, at du har fået flere timers blid massage.

Kranio-sakral tager, som i navnet, udgangspunkt i kraniet og i sakral centeret, altså omkring dit korsben. Spinalvæsken, som bliver dannet i ventriklerne i hjernen, flyder derfra og hele vejen gennem din rygmarv til korsbenet og tilbage igen. 

Er der ubalancer i kroppen, vil denne væske ikke altid flyde jævnt. Kranio-sakralen vil kunne hjælpe din krop med at skabe flow igen. 

Du kan enten vælge kranio-sakralen som en form for velvære og personlig forkælelse, men du kan også vælge kranio-sakralen som decideret behandling. Nogle af de følgende symptomer, kan du få løsnet op for er:

Piskesmæld, frosne skuldre, diskosprolaps, hormonforstyrrelser, eksem, gigt, hovedpine/migræne, kolik, bækkenløsning, rygsmerter, tennisalbue, fordøjelsesproblemer, stær, myoser, astma, indlæringsproblemer, angst,  uens benlængde mv.

Kranio-sakral terapi arbejder med kroppens egen puls med det fine  formål at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Kontakt Michael for yderligere oplysninger eller bestil tid på 2633 5533 eller mwb@heart-wise.dk