MUNAY KI - MODUL 2: ØVEDE

Munay Ki er de sidste efterkommere af inkaernes energimedicin. Det er en meget stærk, kærlig energi, der blandt andet ændrer dit nervesystem, din bevidsthed og styrker dit immunforsvar. Du vil få en god udstråling/energi, få forbedret din evne til at restituere lettere og hurtigere.

Ønsker du at fordybe dig yderligere med Munay Ki'ens fantastisk spændende verden, kan du deltage i overbygningen, hvor du bliver uddannet i at overføre riterne til andre, der ønsker energien og visdommen.

Du vil lære at stå stille i dit center og ikke lade dig føre med i andres stress, og du vil opleve indre fred - en fred, der giver dig den indrero, der skal til for at kunne skabe dit liv med din intention, dine tanker og følelser! Du vækker skaberen i dig.

Munay Ki giver dig mulighed for at komme i overensstemmelse med den du i virkeligheden er i forhold til tiden lige nu, hvor nogle virkelig oplever at livet er en kamp og andre oplever en større lethed. Og livet må gerne være let! Du vil også opleve, at din aldringsproces bliver bremset i takt med at du lytter til dig selv og mærker hvad der sker inden i dig efter at have modtaget 8. og 9. indvielse.

Udover Munay Ki-riterne vil du også modtage de helt nye fredsriter, som er en form for overbygning på Munay Ki. Fredsriterne omfatter :

  1. Neutralisering af reptilhjernen (frygtcenteret)
  2. Aktivering af frontallappen
  3. Aktivering af fredschakraet

Du kan vælge gruppeforløb eller individuelt forløb.

Gruppeforløbet er over 5 gange og koster kr. 3.000,-

Det individuelle forløb er ligeledes over 5 gange eller efter aftale og koster kr. 4.500,-

Betingelser for deltagelse er, at du enten har deltaget i Munay Ki Modul 1 eller har modtaget de 7 første indvielser.

For yderligere information eller tilmelding kontakt Michael på 26 33 55 33 eller mwb@heart-wise.dk