OM HEART-WISE

michael Michael har en baggrund som produktionsingeniør, deva psyko-spirituel vejleder, shamanistisk healer, kranio-sakral terapeut samt passioneret yogainstruktør. 

Mine karrierevalg, der absolut ikke har været snorlige, har båret præg af valg først taget af hjernen - egoet. Men indtil for ca. 20 år siden, ændrede dette sig markant - og jeg indså at jeg ikke kunne finde vej i livet uden at lytte til mit hjerte!

Mit hjerte fortalte mig at jeg skulle hjælpe mennesker til at finde kærligheden til sig selv - den ubetingede kærlighed! Den vej har jeg selv gået. Den har været hård, men meget smuk! En vej, som jeg aldrig vil fortryde, fordi det er et inderligt kald for mig.  

Et af de helt gennemgående temaer for mig, er at skabe flow. Som konsulent i virksomheder, som yogainstruktør og kranio-sakral terapeut på det kropslige, som coach på det mentale plan og ikke mindst som shaman/healer på det følelsesmæssige og energetiske plan. Når krop, sind, følelser og det åndelige  kombineres, bliver det virkelig kraftfuldt, da vi jo er hele mennesker.


Dét at arbejde med sig selv, lære sig selv bedre at kende, gode som skyggesider, acceptere dem, at elske og respektere sig selv - og derved blive et mere bevidst menneske - for din egen skyld, er efter min mening den bedste gave du kan give dig selv!

Uanset, om du vælger at foretage din rejse med mig eller en anden som din guide, ønsker jeg at den bliver smuk og indsigtsfuld!