UDTALELSE


 • Jeg har været på et Deva sjælerejse forløb på 4 gange hos Michael / Heart-wise i 2023. Jeg kan varmt anbefale forløbet, da jeg virkelig kom i dybden med mit formål med forløbet. 

  Jeg ønskede at finde ud af, hvor jeg gerne vil udvikle mig hen personligt og arbejdsmæssigt, finde ud af om min sjæl kunne hjælpe mig til afklaring, samt finde ud af hvad min sjæl består af. Det fandt jeg altsammen ud af - på en meget behagelig måde, da Michael er en utrolig god guide og coach

  Hver gang bestod af ca. 1/2 del dialog - en slags samtaleterapi - hvor Michael var en fantastisk coach, var god til at lytte, spørge ind, og komme med klare, coachende budskaber.

  Dialogen var en vigtig ramme for hver gangs sidste halvdel af tid, hvor jeg lå på en briks og Michael guidede mig gennem sjælerejsen, som for mig var et sted mellem drøm og virkelighed - en slags meditativ tilstand. Det var enormt afslappende, da Deva betyder guddommelig og guidningen var der udfra.

  I rejsen hørte jeg bl.a. på mit højere selv/ sande jeg, hvilket virker enormt stærkt, da jeg ved, at det er min intuition, der kender mig selv dybt. Jeg fandt ud af, hvad min sjæl bl.a. består af. Det bruger jeg i mit videre liv til at blive mere mig selv - både fysisk, psykisk og spirituelt/ metafysisk.

  Forløbet har givet mig stor, positiv personlig udvikling og arbejdsmæssig udvikling. 

  Jeg har fundet ud af, at realisering af mig selv er vigtigt, for at jeg kan være og trives med mig selv og være god for andre. Jeg har lært at give slip på uhensigtsmæssigheder, som jeg finder ved mig selv og andre. Jeg har for første gang i mit liv overnattet alene i naturen - på en øde ø i Sverige, hvor jeg sejlede alene t/r i kano. Dér gav jeg slip på at være mørkeræd, alene i naturen, ved at bruge min kærlighed til naturen mod frygten for det ukendte.   

  Jeg har lært at tilgive mig selv og andre, for at komme godt videre i livet. Jeg har overkommet nogle traumer. 

  Arbejdsmæssigt tror jeg nu på mig selv - at jeg kan, det jeg har lyst til og vil. Jeg er blevet meget sikker på, hvad mit arbejdsfelt skal være og udvikle sig til, og at kærlighed til klodens skabninger er udgangspunktet (før arbejdede jeg med klima af frygt for klodens fremtid, nu arbejder jeg med klima OG natur af kærlighed til kloden - og da jeg har fundet ud af, at der hvor jeg trives bedst med at arbejde og bedst kan lide skal være min arbejdsplads og arbejdsfelt).   

  Jeg ved nu, at hvis jeg på et tidspunkt skulle tvivle på mig selv, hvad jeg vil og hvad jeg kan personligt og arbejdsmæssigt, så kan jeg læse det Michael skrev, som jeg sagde i min meditative tilstand af sjælerejsen. Så har jeg klart svar fra min intuition på, hvordan jeg bedst håndterer mit liv :-)     

  Her et par uger efter bearbejder jeg stadig sjælerejse forløbet, finder ny lag af svarene fra min intuition, og arbejder videre med de forskellige, og vidunderlige dele af min sjæl :-)