SOUL RETRIEVAL
- SJÆLEHENTNING


En sjælehentning er hvor du i dette eller i tidligere liv har haft en eller flere traumatiske oplevelser. Disse oplevelser kan have medført, at din sjæl i det øjeblik hvor du har oplevet et chok, er rejst ud af din krop, og kun en del af den, er kommet tilbage igen og kan give en følelse, at aldrig at kunne være fuldt til stede i kroppen - måske igennem flere liv.

Så har du en oplevelse af, at der er noget, der afholder dig fra at være glad i livet; at du har nogle mønstre, du ikke kan afvikle, såsom angst, sorg, manglende livsgnist -og glæde; selvsabotage, og andre uhensigtsmæssige mønstre, der afholder dig fra at nyde livet og omfavne livet, kan du overveje en sjælehentning.

Det er mig som shaman, der rejser i din underverden med hjælp fra trommen eller raslen. Vi arbejder med at sætte lys på, hvad der er årsagen til at du engang har tabt en sjælsrest, som måske er bange for at komme tilbage til din krop igen, fordi det har været for smertefuldt.

Vi vil herefter spore os ind på, hvad det er for en uhensigtsmæssig sjælskontrakt, du har indgået i dit tidligere liv - og påvirker dette liv.

Når sjælskontrakten er afdækket, vil vi spore os ind på at finde dit "Chamber of Grace - der hvor du har oplevet skønhed og ynde.

Herefter vil du dels få et symbolsk redskab, som du kan bruge i tiden efter og dels få installeret et kraftdyr. Begge kan hjælpe dig i din rejse videre i livet.

Efter den shamanistiske rejse vil vi udføre et såkaldt Sacred Drama, hvor vi går igennem din soul retrieval.

Dette er en yderst powerfuld healing, og du vil mærke en stor effekt og ofte opleve en stor forløsning.

Din soul retrieval vil foregå over 2-3 gange, alt efter behov for efterfølgende sparring.

Du er meget velkommen til at kontakte Michael for yderligere information om forløbet på enten 2633 5533 eller mwb@heart-wise.dkTilbage