KLARSYN - COACHING - SPIRITUEL VEJLEDNING 

Ønsker du afklaring indenfor et eller flere områder i livet, har du her mulighed for at få hjælp til dette. Vi stiller skarpt  på det livsområde, der er aktuelt for dig lige nu. Det kan være et større eller mindre tema som du har brug for at få afklaring og forløsning på. 

Klarsyn, coaching og vejledning handler om at finde ind til hvad der føles sandt/autentisk for dig, som du han handle ud fra. Efter endt session vil du føle dig bedre rustet til at kunne foretage ændringer i dit liv, små som større justeringer.

Du kan bruge Michael som vejleder i alle dimensioner i livet, eksempelvis din karriere, jobsituation, ledelse, parforhold, din spirituelle udvikling, eller livet som forælder mv.

Har du brug for mere at gå dybere ind i dit eget univers, så kan det anbefales, at gå i et  Deva sjælerejse forløb, hvor du bliver fortrolig med din sjæl/højere selv. Du kan med fordel kombinere en session med vejledning og Deva sjælerejsen.

Læs mere hvad kunderne udtaler

Ønsker du at vide mere, eller bestille tid, er du velkommen til at kontakte Michael på 2633 5533 eller på mwb@heart-wise.dk